IBKA etablerar kontor i Sverige!

IBKA är nu i gång med att etablera nya kontor för Sverige i Göteborg och Tyringe. Valda platser ska tillgodose behoven hos kunder inom tung industri, olja och gas, samt pappersindustrin dagligen med minimal svarstid.
IBKA samarbetar och delar lokaler med Nordisk Återvinnig AB från NG-gruppen för att ytterligare stödja ett enhetligt NG, där bredden av kompetens och samarbete gynnar våra kunder.

Våra tjänster fokuserar på högtrycksrengöring, torr och våt-sugning, där lång erfarenhet och mångprofessionell expertis, leder till en hög professionell nivå genom alla projekt. Vid denna samverkanskonstellation har vi också expertis för alla projektfaser, från initiering och planering till implementering och uppföljning. Förutom "know-how" har IBKA också all nödvändig utrustning för att genomföra alla projekt. Detta eliminerar behovet av ytterligare konsulter och underleverantörer, som i sin tur bidrar till att hålla kostnader och tidsförbrukning nere.

 

På IBKA är säkerhet i fokus. Vi hjälper kunden att uppdaga de arbetsmetoder och processer som utgör minsta möjliga risk för arbetarna. Alla processer dokumenteras både skriftligt och visuellt för att alltid ha full kontroll över potentiella riskområden, och för att alltid kunna garantera kvaliteten på arbetet mot projektspecifikationerna.