Välj språk:

Norsk Dansk English Svenska

Om IBKA

IBKA är ett av Skandinaviens ledande företag inom industriell rengöring, torr- och våtsugning, högtrycksspolning och avfallshantering.

Vi bistår alla kundgrupper, men har vårt huvudfokus mot kemisk processindustri, gas- och oljeraffinaderier, metall- och järnverk, fjärrvärme samt kommuner och offentliga myndigheter.

IBKA levererar projekt och löpande tjänster i hela Skandinavien och Storbritannien. Företaget har en omsättning på 300 miljoner kronor 2019 och med mål att växa vidare.

IBKA är en operationellt driven organisation där säkert jobbgenomförande är grunden för all aktivitet. Alla uppdrag utförs enligt marknadens strängaste HMS-krav. Fokus ligger på rådgivning och kvalitet, utan att kompromissa med effektiviteten. Målet är alltid att leverera största möjliga grad av upptid när det gäller processkapacitet för våra kunder.

IBKA är en del av Norsk Gjenvinning-koncernen, som är Norges största aktör inom återvinnings- och miljötjänster. Varje år samlar koncernen in 1,5 miljoner ton avfall från mer än 44 000 kunder. Under 2018 hade Norsk Gjenvinning 1 200 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder kronor.Du kan när som helst ändra dina inställningar för kommunikation. Mer information i vår sekretesspolicy.